Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer medaljoner?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer medaljoner?
Hvordan fungerer medaljoner?

Video: Hvordan fungerer medaljoner?

Video: Hvordan fungerer medaljoner?
Video: ПРИВОЗ. ОДЕССА СЕГОДНЯ. МЯСО РЫБА ЦЕНЫ И НОЖИ 2022 2024, Juli
Anonim

De fleste medaljoner har biter på siden som hjelper bildet fra å falle ut, men hvis det ikke fungerer, bruk en liten mengde limstift. Medaljonen min har plass til to bilder, men den er hjerteformet, noe som gjør det vanskeligere å gjøre bildet nøyaktig. … jeg har en oval medaljon.

Hvordan fungerer en medaljon?

De fleste medaljoner har biter på siden som hjelper bildet fra å falle ut, men hvis det ikke fungerer, bruk en liten mengde limstift. Medaljonen min har plass til to bilder, men den er hjerteformet, noe som gjør det vanskeligere å gjøre bildet nøyaktig.

Kan du dusje i medaljonger?

Vann vil øke slitasjen på medaljonen din, men det vil ikke ødelegge den i seg selv. Det beste for medaljonen din er å bruke den når du er tørr, siden kroppens naturlige oljer forhindrer at den blir anløpet, og å ta den av før du dusjer og svømmer.

Hvilken størrelse bilde passer i en medaljon?

Hvilken størrelse bilde passer i en medaljon? Selv om medaljoner varierer i størrelse, måler det typiske medaljonbildet 2x2cm (3/4x3/4inch) Husk at hvis du for eksempel har en hjerteformet medaljong, må du trimme den til endelig form med en saks eller en kraftkniv slik at den passer godt inn i medaljongen din.

Ta Walmart bilder i medaljongstørrelse?

The Locket Photo Print ( 8 x 10) - Walmart.com.

Anbefalt: