Logo no.boatexistence.com

Kan du konvertere lb til lbf?

Innholdsfortegnelse:

Kan du konvertere lb til lbf?
Kan du konvertere lb til lbf?

Video: Kan du konvertere lb til lbf?

Video: Kan du konvertere lb til lbf?
Video: исчисление III: скалярный продукт (уровень 11 из 12) | Работа, примеры VIII 2024, Kan
Anonim

Konvertering mellom Pounds-masse (lbm) og Pounds-force (lbf) 1. Bruk Newtons andre lov (F=ma) for å finne vekt i lbm∙ft/s2. 2 2. Konverter vekt fra lbm∙ft/s2 til lbf ved å bruke forholdet 1 lbf=32.174 lbm∙ft/s2.

Er 1 LBM lik 1 lbf?

lbm representerer massen som veier én pund-kraft (lbf) på jorden. Det er ikke riktig å si at en lbm er lik en lbf siden førstnevnte er en masseenhet og sistnevnte er en kraftenhet. Imidlertid er det riktig å si at en lbm veier en lbf (på jorden). … Faktisk er en snegl 32,174 lbm.

Er lbf det samme som tomme pund?

lb er en masseenhet, så tomme-lb er ikke et dreiemoment. De betyr sannsynligvis tomme-lbf, der 1 lbf er vekten av en 1 lb-masse. Så ja, bare bytt ut lb med lbf uten å endre tallene.

Hva er riktig konvertering for 1 lb?

Ett pund er definert som en enhet av masse/vekt lik 16 unser, eller 0,45359237 kilogram. Ett pund er lik 7 000 korn i avoirdupois- eller apotekernes systemer.

Hvorfor er pund forkortet lb?

Ordet "pund" kommer fra gammel romersk da måleenheten var libra pondo, som betydde "et pund i vekt." Det engelske ordet "pound" trekker fra pondo-delen av uttrykket, ifølge BBC. Imidlertid er forkortelsen "lb" avledet fra libra-delen av ordet

Anbefalt: