Logo no.boatexistence.com

Kan du fryse limetarteletter?

Innholdsfortegnelse:

Kan du fryse limetarteletter?
Kan du fryse limetarteletter?

Video: Kan du fryse limetarteletter?

Video: Kan du fryse limetarteletter?
Video: Allerede Is 2024, Kan
Anonim

Ja, du kan fryse key lime pie. For best resultat anbefaler vi en forhåndsfrysing av paien først. Etter forfrysingen, pakk paien inn i plast for å bevare den. Key lime pai er best når den brukes innen 2-3 måneder etter frysing.

Kan du fryse key lime pai?

Oppbevar rester av nøkkellimepai i en forseglet frysepose eller lufttett beholder i fryseren. Din pai holder seg god i opptil en måned! Bare pass på å tine den på benken i 15-20 minutter før du serverer den. Jo lenger den oppbevares i fryseren, jo lengre tid tar den å tine ut.

Kan du fryse limeostkake?

Selv om fryseren holder key lime-pai trygg for konsum på ubestemt tid, bør du begrense lagringen til omtrent en måned for å bevare den fløyelsmyke teksturen hvis du planlegger å tine den før servering. Plasser den utildekkede paien i fryseren med 1 eller 2 tommer plass på alle sider.

Hvor lenge holder lime-pai seg god i fryseren?

Hvor lenge holder key lime-pai seg i fryseren? Som vi beskrev ovenfor, varer key lime-pai i ca. én måned i fryseren når den oppbevares på riktig måte. Den vil beholde det meste av sin karakteristiske tekstur og kvalitet hvis du bruker den i den tidsrammen.

Hvor lenge holder key lime pai?

Nøkkellimepai holder seg i 2-3 dager i kjøleskap, dekket løst med folie eller plastfolie. For presentasjonsformål anbefaler vi å vente med å toppe paien med pisket krem til dagen du planlegger å servere den. Selv om "Frozen Key Lime Pie" eksisterer, er det faktisk en annen oppskrift.

Anbefalt: