Logo no.boatexistence.com

Hvorfor vippe ryggraden i golf?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor vippe ryggraden i golf?
Hvorfor vippe ryggraden i golf?

Video: Hvorfor vippe ryggraden i golf?

Video: Hvorfor vippe ryggraden i golf?
Video: Моя история начала работы парикмахером. Уроки парикмахеров для новичков 2024, Kan
Anonim

Riktig ryggradsvinkler fremre skulder litt opp, og etterfølgende skulder litt ned. Denne svake ryggradstilten setter kroppen din i den ideelle posisjonen for å snu seg bort fra ballen uten å kollapse fremover eller gli bort fra ballen.

Hvorfor er tilt viktig i golf?

Som du kan se, kan det å legge til sekundær tilt til golfsvingen automatisk tvinge kroppen din til å produsere mange av resultatene du prøver å skje i golfsvingen. Slagposisjonen er forbedret, tilt mot målet på toppen av baksvingen er eliminert, og til og med underkroppen reagerte med å bevege seg bedre.

Hva skjer når du mister ryggradsvinkelen i golf?

Amatører mister ryggradsvinkelen ved støt av mange grunner.… Selv spillere med lavt handicap kjemper mot dette ved å trekke seg ut av ryggraden ved støt. Spilleren med lavt handicap har en tendens til å svinge "for innvendig og utvendig" gjennom nedslagsområdet. Når dette skjer, armene blir fanget bak kroppen

Hva er omvendt pivot i golf?

Den omvendte pivotfeilen er vanligvis forårsaket av dårlig holdning eller oppsett Det som skjer er at hoftene svinger til venstre i stedet for høyre, noe som får vekten til å bevege seg mer til venstre eller fremre fot, i stedet for bakre fot. Resultatet av dette er vanligvis et vektskifte tilbake mot den bakre foten på nedsvingen.

Bør du lene deg tilbake når du slår en sjåfør?

Ikke len deg tilbake for å hjelpe ballen opp! Det kan føles som om du glir til venstre i begynnelsen, men så lenge du fortsetter med en solid «hump» og rotasjon gjennom nedsvingen, er det ikke et skli. … Så, uten unntak, roter de fleste golfere ved å ta et stort baksving og prøve å finjustere ballen med hendene.

Anbefalt: