Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer kanarifuglen?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer kanarifuglen?
Hvordan fungerer kanarifuglen?

Video: Hvordan fungerer kanarifuglen?

Video: Hvordan fungerer kanarifuglen?
Video: The Canary Room Season 5 Episode 7 - A Visit to Lee Westerman 2024, Kan
Anonim

I bortemodus overvåker Canary hjemmet ditt for aktivitet og sender deg en push-varsling med en video når den oppdager bevegelse … Når den er satt til privat, kan Canarys kamera, mikrofon og bevegelsesdeteksjonsfunksjonene er fullstendig deaktivert. Kun informasjon om temperatur, fuktighet og luftkvalitet lastes opp til Canary Cloud.

Må Canary View kobles til?

Ja. Canary View krever ingen annen maskinvare for at den skal fungere. Hvordan drives Canary View? Canary kobles til veggen med en mikro-USB-kabel koblet til en strømadapter.

Oppdager Canary lyd?

Funksjoner. Som de fleste hjemmesikkerhetskameraer, er Canarys hovedoppgave å gi deg beskjed når uventede bevegelser eller lyd oppdages i hjemmet ditt. Enheten gjenkjenner bevegelse og lyd, og avhengig av modusen den er i, vil Canary varsle deg via smarttelefonvarsler.

Fungerer Canary-kamera uten medlemskap?

Canary, et selskap for overvåkingskameraer for tilkoblede hjem, kunngjorde endringer i sin gratistjeneste forrige uke som trådte i kraft tirsdag. I henhold til de nye vilkårene vil ikke-betalende brukere ikke lenger ha fritt tilgang til nattmodus på kameraene sine, og de vil heller ikke kunne ta opp video for senere visning.

Hvordan bruker du Canary-appen?

Last ned Canary-appen fra Apple App Store eller Google Play Store . Start deretter appen for å opprette kontoen din. Registrer en Canary-konto for å administrere én eller flere Canary-enheter.…

  1. Åpne Canary-appen og trykk på Kom i gang.
  2. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt i de tilsvarende feltene.
  3. Trykk på Neste når du er ferdig.

Anbefalt: