Logo no.boatexistence.com

Var er grensebestilling?

Innholdsfortegnelse:

Var er grensebestilling?
Var er grensebestilling?

Video: Var er grensebestilling?

Video: Var er grensebestilling?
Video: ZKSYNC Airdrop. Step by step guide 2024, Kan
Anonim

En grenseordre er en ordre om å kjøpe eller selge en aksje med en begrensning på maksimumsprisen som skal betales eller minsteprisen som skal mottas («grenseprisen»). Hvis bestillingen blir fylt, vil den kun være til spesifisert grensepris eller bedre. Det er imidlertid ingen garanti for gjennomføring.

Hvordan fungerer en grenseordre?

En grenseordre lar en investor selge eller kjøpe en aksje når den når en gitt pris En kjøpsgrenseordre utføres til den gitte prisen eller lavere. … Handelen din vil bare gå gjennom hvis en aksjes markedspris når eller forbedrer grenseprisen. Hvis den aldri når den prisen, vil ikke ordren utføres.

Hva er en grenseordre og hvordan fungerer den?

En grenseordre er en ordre om å kjøpe eller selge en aksje til en bestemt pris eller bedre. En kjøpsgrenseordre kan bare utføres til grenseprisen eller lavere, og en salgsgrenseordre kan kun utføres til grenseprisen eller høyere. Det er ikke garantert å utføre en grenseordre.

Er det dårlig å gjøre en grensebestilling?

Den største ulempen: Du er ikke garantert å handle aksjen Hvis aksjen aldri når grenseprisen, vil ikke handelen utføres. Selv om beholdningen når grensen din, kan det hende at det ikke er nok etterspørsel eller tilbud til å fylle bestillingen. Det er mer sannsynlig for små, illikvide aksjer.

Hva er et eksempel på en grenseordre?

En grenseordre er bruken av en forhåndsspesifisert pris for å kjøpe eller selge et verdipapir For eksempel, hvis en trader ønsker å kjøpe XYZs aksjer, men har en grense på $14,50, vil de bare kjøpe aksjen til en pris på $14,50 eller lavere. … Begrensede bestillinger kan også stå åpne med en utløpsdato.

Anbefalt: