Logo no.boatexistence.com

Bør spisskummen frø males?

Innholdsfortegnelse:

Bør spisskummen frø males?
Bør spisskummen frø males?

Video: Bør spisskummen frø males?

Video: Bør spisskummen frø males?
Video: Вот так нужно готовить баклажаны - невероятно вкусный салат! 2024, Kan
Anonim

"Med mindre du har sett den bli slipt, er sjansen stor for at den er gammel." Frøet er nødvendig … Frigjøringen av aromaer signaliserer frigjøring av smak, også - en "lysere" spisskummensmak, sier Frisch, enn den mer subtile smaken du får når du bruker frøene hele. Det valget – hel eller jord – er fordelen med å lagre hele frøet.

Kan jeg erstatte m alt spisskummen med spisskummenfrø?

Du kan bruke 1/2 teskje m alt spisskummen for å erstatte 1 teskje spisskummenfrø.

Hvordan lager du mat med spisskummen?

Spumminfrø ristes tørre på middels varme og males deretter til et fint pulver som skal brukes i marinader og gryteretter, og forsterker dermed den aromatiske karakteren til en rett. I m alt form kan den også brukes i mange krydderblandinger og er en viktig ingrediens i 'garam masala' den indiske krydderblandingen.

Kan du tilsette spisskummen i hele?

Spummin selges både i helfrøform eller m alt til et pulver, men med mindre du trenger store mengder, er det best å lage din egen m alte spisskummen. Med hele frø har du muligheten til å riste dem før maling, noe som forsterker smaken deres.

Er m alt spisskummen dårlig for deg?

Spummin har mange evidensbaserte helsefordeler. Noen av disse har vært kjent siden antikken, mens andre så vidt blir oppdaget. Bruk av spisskummen som krydder øker antioksidantinntaket, fremmer fordøyelsen, gir jern, kan forbedre blodsukkerkontrollen og kan redusere matbårne sykdommer.

Anbefalt: