Hvor er Kephalos-spydet?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er Kephalos-spydet?
Hvor er Kephalos-spydet?

Video: Hvor er Kephalos-spydet?

Video: Hvor er Kephalos-spydet?
Video: Hvor er kokosnøtta? 🥥 Barnesanger på norsk - HeyKids 2024, Oktober
Anonim

For å få tak i Kephalos-spydet må du dra til Zeus-tempelet på samisk på Kephallonia for å få oppdraget «I gudenes fotspor». Når du nærmer deg templet vil du legge merke til en prestinne som ber på trappen til tempelet, til høyre for døråpningen.

Beholder jeg spydet til Kephalos?

På Kephallonia, under Spear of Kephalos-oppdraget som du får fra Zeus-tempelet på samisk, kan du lyve for prestinnen når du har hentet spydet fra Melissani-hulen og si at det ikke var der. Dette betyr at du kan beholde spydet av Kephalos, som er en sjelden vare.

Hvor finner jeg spydet i gudenes fotspor?

Gå til Zeus-tempelet på samisk og snakk med prestinnen der. Hun vil be deg finne Kephalos spyd for å trekke flere mennesker til helligdommen.

Hvor er Leonidas spyd nå?

The Spear of Leonidas, også kjent som Blade of Leonidas, var et Eden-spyd brukt av kong Leonidas I av Sparta i slaget ved Thermopylae. Etter hans død ble Leonidas' nå ødelagte spyd overført til datteren Myrrine, og deretter til hans barnebarn Kassandra

Hva er deler av Eden?

The Pieces of Eden var teknologisk avanserte enheter skapt av den første sivilisasjonen for forskjellige formål Hver av dem hadde unike egenskaper tilpasset formålet den ble designet for, med noen i stand til å bøye seg tankene til en eller flere individer til brukerens vilje.

Anbefalt: