Logo no.boatexistence.com

Har du til vann når du blander kake?

Innholdsfortegnelse:

Har du til vann når du blander kake?
Har du til vann når du blander kake?

Video: Har du til vann når du blander kake?

Video: Har du til vann når du blander kake?
Video: Japanese Supermarket | Relax and Walk Around with Me | Grocery Shopping 2024, Kan
Anonim

De fleste kakeblandinger krever vann og olje som de primære våte ingrediensene, men dette fratar deg muligheten til å tilføre ekstra smak og rikdom. … Vann påvirker smaken siden det bare gir fuktighet. Du må tilsette helmelk i stedet for vann og smeltet smør i stedet for olje.

Hva er den beste måten å blande en kake på?

Krememetoden er den vanligste for å blande kakedeig. Den inkorporerer rikelig med luft i deigen og hjelper den til å heve, og skaper et stabilt, men likevel mørt, ferdig produkt. Alle ingrediensene bør ha romtemperatur for best resultat. Start med å piske smør og sukker sammen, og tilsett eggene ett om gangen.

Hvor mye vann skal jeg ha i kakeblandingen?

For hver 18,25 gram med kakeblanding, bruk 13 gram vann. For å bake 4, 8 tommers runde kakeformer bør det ta 36,5 gram kakeblanding og 26 gram vann.

Når du baker en kake Hva blander du først?

Den generelle regelen for baking, enten det er kakedeig, kakemiks eller pannekakerør, er som følger: tørre ingredienser bør kombineres grundig i en bolle FØR du tilsetter væsker Flytende ingredienser skal ALLTID blandes separat før de er tilsatt de tørre ingrediensene.

Hva er hemmeligheten bak en fuktig kake?

Legg til vegetabilsk olje Mens smør vil gi deg den beste smaken, vil vegetabilsk olje gjøre kakene dine fuktigere. Jeg bruker en kombinasjon av s altet smør og vegetabilsk olje i alle kakeoppskriftene mine for å få de mest smakfulle og fuktigste resultatene. Vegetabilsk olje forblir flytende ved romtemperatur, mens smør stivner.

Anbefalt: