Logo no.boatexistence.com

Når er brudgommens kake?

Innholdsfortegnelse:

Når er brudgommens kake?
Når er brudgommens kake?

Video: Når er brudgommens kake?

Video: Når er brudgommens kake?
Video: seeing wife face for first time #shorts 2024, Kan
Anonim

Brudgommens kaker serveres vanligvis i bryllupsmottaket som et ekstra smaksvalg for gjestene, men serveres ofte ved øvingsmiddagen i noen regioner. Brudgommens kaker er ofte dekorert for å gjenspeile brudgommens hobbyer eller interesser, for eksempel golf, fiske, jakt eller sport.

Er brudgommens kaker fortsatt populære?

Å ha brudgommens kake eller ikke ha brudgommens kake, det er spørsmålet. Omtrent 30 prosent av parene mine velger en brudgommens kake i tillegg til en bryllupskake. Denne prosentandelen varierer imidlertid mye på din geografiske plassering.

Når bør jeg bestille brudgommens kake?

Brudgommens kake serveres ikke alltid i bryllupsfesten. I disse dager, spesielt for de mindre tradisjonelle parene, serveres brudgommens kake på prøvemiddagen kvelden før bryllupet.

Hva er brudepar-kake?

Tradisjonelt er det en gave fra bruden til brudgommen som gjenspeiler hans personlighet og interesser i favorittkakesmaken. Brudgommens kake vises ved siden av bryllupskaken, og vanligvis kuttes den senere og legges i bokser som gjestene kan ta med hjem.

Hvem betaler for brudgommens kake i bryllup?

Brudens familie betaler hvis kaken er i resepsjonen, og brudgommens familie betaler hvis kaken er på prøvemiddagen. 3. Hvis brudgommens familie ønsker å ha en brudgommens kake, betaler de vanligvis for det.

Anbefalt: