Logo no.boatexistence.com

Når torte en kake?

Innholdsfortegnelse:

Når torte en kake?
Når torte en kake?

Video: Når torte en kake?

Video: Når torte en kake?
Video: Chocolate Decorating Birthday Cake 2024, Kan
Anonim

Når trenger du å rive kaken din? Det er et spørsmål jeg ser mye. Den generelle tommelfingerregelen er hvis kaken din er 2 tommer eller høyere, vil du skade den. Lagene mine er alle 2 tommer i høyden, så med en 4 tommers kake ender jeg opp med 4 like lag.

Jevner du en kake når den er varm eller kald?

Nivellering fungerer best på en helt kul kake; en varm og skjør kake vil kaste et fjell med smuler når den skjæres i skiver. Det avhenger også av å ha det riktige verktøyet for jobben – ikke en meningsløs kakeskjærer, men en ni- eller 10-tommers tagget kniv.

Hvorfor skader du en kake?

Torting, eller dele en kake i lag, skaper høyde når fyllet er lagt til. Torting sikrer også at kaken stables jevnt. Å rive en kake kan gjøres på en flat overflate, men å bruke en dreieskive gjør det lettere å kutte jevne lag.

Bør jeg fryse kaken før torting?

Nivellering, trimming og riving av kaken. Sørg for å frys kaken som vist ovenfor før du begynner å jevne, trimme eller rive kaken. Det vil gjøre kaken lettere å jobbe med når den skjæres. Hvis du har bakt kaken og den har en hvelvet eller avrundet topp, kan den fortsatt flates ved å jevne toppen av kaken.

Hvordan jevner du en kake før steking?

For å jevne ut en kake får du enten en stor frikken-kakekniv (som jeg kjøpte spesielt for denne jobben og brukte EN GANG) og fortsetter i håp om at du kan kutte av kuppel jevnt. Eller du kan kjøpe en kakeutjevner som gjør jobben margin alt bedre (men jeg bruker denne til å rive kakene mine – også skjær dem i to horisont alt).

Anbefalt: