Logo no.boatexistence.com

Hvordan engoberer du?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan engoberer du?
Hvordan engoberer du?

Video: Hvordan engoberer du?

Video: Hvordan engoberer du?
Video: Как сделать бумажный самолетик с мировым рекордом | Лучший бумажный самолетик ⚡ 2024, Kan
Anonim

Noen få dekorasjonsideer bruker engober for å marmorere arbeidet ditt. Alt du trenger å gjøre er å dekke stykket ditt i én fullfarge med en bred børste, sørg for å helle av overflødig og deretter kjøre linjer rett nedover den i en annen farge. Det er best å fylle en klemflaske med en liten dyse for denne typen bruk.

Hvordan bruker du engobe?

De påføres enkelt med pensel eller spray Mens den enkle flytende slipen vanligvis brukes til å belegge grønttøy, kan en engobe formuleres for bruk på alle trinn, inkludert over bisque- avfyrte varer. Engober brukes også ofte uten dekkende glasur, noe som gir et bredere potensial for eksperimentering med overflaten.

Er engobe det samme som slip?

Slips er hovedsakelig flytende leire; de brukes vanligvis på vått til tørt grønttøy. Engober har vanligvis et lavere leireinnhold og kan også brukes på bisque-brent servise. Ordet slip brukes vanligvis for å beskrive enhver leire i flytende form.

Hva er engobe laget av?

Sgraffito, Slip Trailing og Painting. Engober er enten naturlig leire eller en blanding av leire og keramiske råvarer, og er typisk rike jordfarger og dempede toner. Bare vann tilsettes for å få en fungerende konsistens som tykk krem.

Hva betyr engobe i keramikk?

: hvit eller farget slip påført keramikk, vanligvis for dekorasjon eller for å forbedre overflateteksturen.

Anbefalt: