Logo no.boatexistence.com

Hvorfor herder ikke gellakken min?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor herder ikke gellakken min?
Hvorfor herder ikke gellakken min?

Video: Hvorfor herder ikke gellakken min?

Video: Hvorfor herder ikke gellakken min?
Video: ✨HUGE JEWELRY HAUL | 20+ ITEMS, LINKS + TIPS ON HOW TO SAVE 💸 | 2022 BADDIE ON A BUDGET SHEIN HAUL ✨ 2024, Juli
Anonim

Det høres ut som gel-lakken er ikke helt herdet … Det er også mulig at du bruker gel-lakken for tykk. Når gel-polish påføres for tungt, kan ikke UV-lyset trenge gjennom hele laget for å herde det skikkelig. Uherdet gellakk kan føre til at topplaget blir matt og også tørkes bort med rensemiddel.

Hvorfor er gellakken min klebrig etter herding?

De klebrige restene som er igjen for noen merker gellakk er lakk som ikke ble herdet ordentlig. Dette skjer fordi oksygenet i luften forhindrer gellakken på overflaten eller toppen av manikyren i å herde fullstendig og etterlater en klebrig eller klebrig rest som kalles hemmingslaget

Hvordan vet jeg om gellakken min er herdet?

Hvis en gellakk-farge fester seg på gel-topcoat-børsten, indikerer det at gellakk ikke er herdet. Hvis dette skjer, slutt å påføre gel-toppbelegg og kurer begge hender i 45 sekunder hver. Hvis etter 45 sekunders herdetid, gir gelfargen fortsatt flekker på topcoat-børsten.

Kan du overkurere gel-neglelakk?

Det er mulig å overherde en gel Noen geler vil misfarges når de overherdes, og noen vil miste glansen, mens andre vil gjøre begge deler eller ingen av delene. Så mye av dette avhenger av gelen og herdelyset. Hver produsent bør kunne hjelpe negleteknikeren med hvilke problemer de kan se med overherding av produktet.

Hvor lenge bør jeg kurere gelneglene mine?

Hvor lenge bør gellakk herdes? Mange produsenter av gellakk vil anbefale å herde en gelbaselakk i 15 sekunder mens hvert lag med gelfarge og geltoppbelegg i 30 sekunder.

Anbefalt: