Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er popsockets dårlige?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er popsockets dårlige?
Hvorfor er popsockets dårlige?

Video: Hvorfor er popsockets dårlige?

Video: Hvorfor er popsockets dårlige?
Video: Не держит мочевой? Помоги желудку 3 упражнениями 2024, Kan
Anonim

PopSockets har et veldig sterkt lim som potensielt kan skade telefonen hvis den ikke fjernes på riktig måte.

Er PopSockets dårlig for fingrene dine?

PopSockets. Denne hendige enheten fester seg til baksiden av telefonen og fjerner stresset fra fingrene når du bruker telefonen. I likhet med musekonseptet vil korte perioder med å bruke telefonen på vanlig måte vil ikke skade deg. Det er lengre perioder med bruk av telefonen som kan føre til RSI.

Er PopSockets bra?

Å ha en PopSocket på telefonen gir deg et mye bedre grep, så det er mye enklere å holde telefonen og det gjør det enkelt å ta selfies uten å bekymre deg for å miste enheten. Og PopSockets kan fungere som støtte for smarttelefonen din slik at den kan stå oppreist.

Hjelper PopSockets hendene dine?

PopSockets har hjelpt meg med å få en vane med å holde telefonen og hodet oppe Jeg kan kjenne en klar forskjell på fingrene på dager jeg bruker et deksel med en telefon grep og dager jeg ikke gjør det, ikke bare i fingrene, men i håndleddet og skuldrene også. Det er lettere å holde telefonen stødig og høyere.

Hvor lenge varer PopSockets?

Hvor lenge varer PopSockets? Du vil bli overrasket over hvor lenge en PopSocket varer! En ekte PopSocket er designet for å kollapse og utvide 12 000 ganger, og feste igjen over 100 ganger.

Anbefalt: