Logo no.boatexistence.com

Kan du fryse klissete fløtekaramellpudding?

Innholdsfortegnelse:

Kan du fryse klissete fløtekaramellpudding?
Kan du fryse klissete fløtekaramellpudding?

Video: Kan du fryse klissete fløtekaramellpudding?

Video: Kan du fryse klissete fløtekaramellpudding?
Video: Gordon Ramsay Makes a Sticky Toffee Pudding in a Microwave?!? | Ramsay in 10 2024, Kan
Anonim

Ja, du kan fryse klissete fløtekaramellpudding i rundt 3 måneder. Du kan fryse klissete fløtekaramellpudding enten ubakt eller bakt, noe som betyr at du også kan fryse rester av puddingen. Du kan til og med fryse fløtekaramellsausen separat.

Hvordan lagrer du rester av klebrig fløtekaramellpudding?

For rester anbefaler vi å lagre svampen og sausen separat i kjøleskapet i opptil 5 dager. Dekk svampen godt med klamfilm (plastfolie) og legg sausen i en lufttett beholder.

Hvor lenge kan jeg beholde klissete fløtekaramellpudding?

Oppbevaring: Pass på at kaken er helt avkjølt før oppbevaring. Forseglet i en lufttett beholder vil denne oppskriften vare i 5 til 6 dager. Denne klebrige fløtekaramellpudding-oppskriften er pakket tett inn i plastfolie og deretter aluminiumsfolie, og varer opptil 3 måneder.

Er Figgy-pudding det samme som klissete fløtekaramellpudding?

Igjen, engelskmennene har en helt annen definisjon av pudding. … I likhet med julepuddingen og fikenpuddingen før den, dampes vanligvis den klebrige fløtekaramellpuddingen for maksimal fuktighet. I stedet for av fiken, tilsettes imidlertid veldig finhakkede dadler til kaken, som blir dekket av en fløtekaramellsaus.

Kan du varme opp klissete fløtekaramellpudding?

For å servere, varm opp puddingkakene i 30 sekunder (eller mer, avhengig av hvor mange du varmer opp) i mikrobølgeovnen til de er varme å ta på. Du kan varme fløtekaramellsausen på nytt i en kjele over lav-middels varme eller mikrobølgeovn i 30 sekunders støt, rør av og til til den er varm.

Anbefalt: