Logo no.boatexistence.com

Strammer emsculpt huden?

Innholdsfortegnelse:

Strammer emsculpt huden?
Strammer emsculpt huden?

Video: Strammer emsculpt huden?

Video: Strammer emsculpt huden?
Video: Marianne Dolva - Få tonede baller og butt lift med EM Sculpting 2024, Kan
Anonim

Hudoppstramming og kroppskontur med EMSCULPT kommer med dokumenterte resultater, inkludert et gjennomsnitt: 16 % økning i muskelmasse . 19 % reduksjon i fett.

Hva er best for å stramme opp huden?

Engelman er enig: " Retinol er den mest potente ingrediensen som bidrar til å bygge kollagen og elastin, noe som fører til strammere, jevnere hud." Denne blandingen har den ekstra bonusen av hyaluronsyre, som "kan jevne ut, fastere og stramme opp hudens utseende," sier Dr. Bowe. Dr.

Hvor lenge varer Emsculpt-resultatene?

Du kan forvente å beholde resultatene dine i seks måneder til et år, men det anbefales at du holder disse resultatene oppe med en sunn livsstil med kosthold og trening. Vi har også spesielle vedlikeholdspriser etter at du har fullført pakken, slik at du kan komme inn for å opprettholde resultatene.

Reduserer Emsculpt fett permanent?

Din EMSCULPT-kroppskontur resultatene er permanente; kroppen din vil ikke erstatte behandlede fettceller. Selv om du ikke vil gjenvinne fett i behandlede områder, fortsett å opprettholde en sunn livsstil, slik at du ikke gjenvinner fett andre steder.

Kan Emsculpt føre til vektøkning?

På grunn av blant annet dårlig kosthold, perioder med stress, graviditet og til og med hormonelle svingninger, , kan du gå opp i vekt etter EMSCULPT. Når dette skjer, kan du begynne å legge merke til at de stygge bulene du en gang hadde - som den fryktede muffinstoppen - begynner å komme tilbake.

Anbefalt: