Logo no.boatexistence.com

Hvorfor brukes derma roller?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor brukes derma roller?
Hvorfor brukes derma roller?

Video: Hvorfor brukes derma roller?

Video: Hvorfor brukes derma roller?
Video: Er Dermaroller behandling godt for huden? 2024, Kan
Anonim

En dermaroller er en hudpleieenhet som brukes for å hjelpe til med å forynge huden, behandle aknearr og redusere aldringstegn.

Hva er en dermaroller god for?

Derma-ruller har en rekke bruksområder, men de viktigste er for forbedring av pigmentproblemer og forbedring av overflaten på huden. Fine linjer, aknearr og hyperpigmentering sies å bli redusert med vanlig derma-rulling.

Hvorfor er derma roller dårlig?

Og uten riktig sterilisering, kan derma-ruller inneholde skadelige bakterier som forårsaker infeksjoner, kviser og kan utløse hudsykdommer som rosacea, som forårsaker rødhet og ujevnheter i ansiktet; eksem, kløende betennelsesflekker; og melasma, brune flekker på huden.

Når bør jeg bruke derma roller?

Ifølge Dr. Zeichner kan dermaroller i utgangspunktet brukes med noen få dagers mellomrom "Hvis huden din tåler behandlingen uten problemer, gå videre til annenhver dag, deretter til slutt hver dag, forklarer han. "Hjemmeenhetene er veldig annerledes enn de profesjonelle behandlingene, som gir flere dagers nedetid. "

Kan derma roller brukes daglig?

Hyppigheten av behandlingene dine vil avhenge av lengden på nålene til dermarullen og hudens følsomhet. Hvis nålene dine er kortere, kan det hende du kan rulle annenhver dag, og hvis nålene er mye lengre, kan det hende at du må avsette behandlinger hver tredje til fjerde uke.

Anbefalt: