Logo no.boatexistence.com

Vil agp fungere i pci express?

Innholdsfortegnelse:

Vil agp fungere i pci express?
Vil agp fungere i pci express?

Video: Vil agp fungere i pci express?

Video: Vil agp fungere i pci express?
Video: What is a Chipset? 2024, Kan
Anonim

Tilbake til emnet, PCI-E og AGP er ikke kompatible fordi de er helt forskjellige arkitekturer. Flere inkompatibiliteter, som spenninger, pin-posisjoner, signalering og tidspulser, ville oppheve ethvert forsøk på å tvinge et AGP-kort til å fungere i et PCI-E-spor.

Er AGP kompatibel med PCI Express?

Fysisk, du kan ikke ta et AGP-kort og sette det i en PCIe-spor eller omvendt. De nyere brikkene er vanligvis bygget for å kjøre på den ene eller den andre plattformen, dvs. X800 er bygget for PCIe AFAIK.

Er AGP det samme som PCI Express?

Key Difference: AGP står for Accelerated Graphics Port. PCI Express står for Peripheral Component Interconnect. PCI Express-kort er en avansert versjon av PCI-grafikkortet. AGP-kort og PCI-kort plasseres kun i visse spesifikke spor.

Er PCI Express raskere enn AGP?

Fordelen med PCI Express er at den kan håndtere større datagjennomstrømming enn et AGP-spor. PCI Express tilbyr ytelse på opptil 4 ganger raskere enn det raskeste AGP-sporet … En annen fordel med PCI Express er at du kan koble mer enn ett skjermkort til datamaskinen for ekstra ytelse.

Kan PCI Express fungere i PCI-spor?

Svaret er nei. PCIe og PCI er ikke kompatible med hverandre på grunn av deres forskjellige konfigurasjoner. I de fleste tilfeller er det både PCI- og PCIe-spor på hovedkortet, så vennligst sett inn kortet i dets matchende spor og ikke misbruk de to typene.

Anbefalt: