Logo no.boatexistence.com

Tørker flying huden din?

Innholdsfortegnelse:

Tørker flying huden din?
Tørker flying huden din?

Video: Tørker flying huden din?

Video: Tørker flying huden din?
Video: Депиляция ног воском. Ева Лорман , Елена Бернес. Депиляции обучение 2024, Kan
Anonim

Flying kan ødelegge huden din- fly har lav luftfuktighet, tørre kabiner og resirkulert luft som kan dehydrere dermis, øke oljeproduksjonen og forverre akne i all hud typer. Men du kan forhindre hudskadelige effekter på en flyreise med noen smarte grep før og etter at du går ombord.

Hvordan forhindrer du tørr hud når du flyr?

Det er en god idé å påføre fuktighetskrem over hele kroppen før du drar til flyplassen. Vurder å ta et tykkere produkt for å holde på mer fuktighet. Og ikke glem å ta med noen i en beholder i reisestørrelse! Etter fuktighet, påfør en solkrem med høy solfaktor på hender, armer, ører og ansikt.

Hvordan holder du huden hydrert på et fly?

"Etter at du har gått av en flytur, vask ansiktet ditt grundig med en såpefri fuktighetsgivende rengjøringsmiddel for å fjerne smuss eller olje fra flyet," anbefaler Dr. Zeichner. Deretter påfør en fuktighetskrem for å bidra til å fukte og reparere eventuelle skader på hudbarrieren. "Bruk kalde kompresser for eventuelle hevelser," sier Dr.

Hvorfor er huden min så tørr etter å ha fly?

Why It Happens

Luften inne i et fly er vanvittig tørr. "Fuktighetsnivået er vanligvis rundt 20 prosent, som er mindre enn halvparten av de 40 til 70 prosentene som huden vår er komfortabel med," sier Sajal Shah, en hudlege i New York City. « Den tørre luften presser all fuktigheten ut av huden din»

Hvorfor er fly dårlige for huden din?

Takket være mangel på fuktighet i en flykabin, som er hele 20 % til 50 % lavere enn det huden er mest komfortabel i, kan flyreiser forlate hud med desperat behov for hydrering. Og for å gjøre vondt verre, kan denne cocktailen på midten også suge fuktigheten fra huden din.

Anbefalt: