Logo no.boatexistence.com

Krever det en cdl å kjøre kassebil?

Innholdsfortegnelse:

Krever det en cdl å kjøre kassebil?
Krever det en cdl å kjøre kassebil?

Video: Krever det en cdl å kjøre kassebil?

Video: Krever det en cdl å kjøre kassebil?
Video: DO YOU NEED A CDL OR LOG IN A EXPEDITE VAN ? 2024, Kan
Anonim

I USA kan en kassebil leies av noen uten kommersiell førerkort (CDL) hvis den har en bruttovektvurdering (GVWR) på 26 000 pund eller mindre… Enhver lastebil eller varebil med en vurdering på 26 001 pund eller mer krever minst en klasse B CDL.

Hvilken størrelse kassebil krever en CDL?

Du trenger en CDL for å leie en mellomstor lastebil av samme størrelse ( 22- eller 26-fots kassebil, 18- eller 26-fots kjølebil, eller 24 - eller 26-fots planbil) hvis den har en GVWR på 26 001 lb. eller mer. Heavy-duty – For utleie av tunge lastebiler og semitrailere trenger du en CDL.

Trenger du en CDL for å kjøre en liten kassebil?

Mindre kassebiler, for eksempel de som brukes i flytting og av enkelte leveringsselskaper, krever ikke kommersiell førerkort (CDL). Større og tyngre kassebiler krever en klasse A CDL.

Trenger du CDL for 24 fots kassebil?

Generelt er det nødvendig med en CDL hvis du ønsker å kjøre en planbil eller en traktor-tilhenger. … I mange jurisdiksjoner trenger du ikke en CDL for å kjøre en kassebil med en GVWR på 26 000 pund eller mindre Så hvis din 24 fots kassebil har en GVWR på 26, 000 pund eller mindre, du kan kjøre den i mange jurisdiksjoner uten CDL.

Betraktes en kassebil som et nyttekjøretøy?

Nyrekjøretøy er kjøretøy som frakter varer eller passasjerer for profitt. Eksempler på nyttekjøretøy inkluderer semi-lastebiler, kassebiler, varebiler, busser, drosjer og tilhengere.

Anbefalt: