Logo no.boatexistence.com

Er fernco-koblinger opp til kode?

Innholdsfortegnelse:

Er fernco-koblinger opp til kode?
Er fernco-koblinger opp til kode?

Video: Er fernco-koblinger opp til kode?

Video: Er fernco-koblinger opp til kode?
Video: UFOs, Non-Human Intelligence, Consciousness, The Afterlife & Anomalous Experiences: Whitley Strieber 2024, Juli
Anonim

Det er min forståelse at fleksible PVC-koblinger (f.eks. Fernco) oppfyller definisjonen av Mechanical Joint i den internasjonale boligkoden. 2015 IRC forbyr bruk av mekaniske skjøter på PVC-koblinger over bakken "med mindre annet er godkjent ".

Er gummikoblinger kode?

Q. No-hub gummikoblinger med båndklemmer på endene er nyttige for å lage alle slags rørleggerforbindelser, men er det begrensninger på hvor de kan brukes? A. … De er akseptert av en rekke koder - inkludert Uniform Plumbing Code og International Plumbing Code - for både over- og undergradsbruk.

Er Fernco-koblinger gode?

De er også resistente mot kjemikalier, ultrafiolette stråler, soppvekst og normale kloakkgasser på grunn av PVC-materialets inerte natur og fysiske egenskaper. Fernco fleksible koblinger er lekkasjesikre, råtesikre og tetter mot infiltrasjon og eksfiltrering, noe som gir deg tillit til rørforbindelsene dine.

Er Fernco-koblinger vurdert for underjordiske?

All gummi " Fernco" er KUN tillatt under jorden "utenfor" bygningen. De båndede brukes innendørs, og hvis de ikke kunne brukes under jorden, er det ingen måte vi kunne installere avløpssystemer i støpejern.

Hvor fleksible er Fernco-koblinger?

Fernco produserer den mest komplette serien med fleksible koblinger i bransjen, fra størrelser på 3/4" til 27" (19 mm til 381 mm) … Dimensjonsfleksibiliteten til Fernco-koblinger sikrer lekkasjesikre rørtetninger på praktisk t alt alle rørmaterialer: plast, støpejern, asbestsement, leire, betong, stål, kobber og seigjern.

Anbefalt: