Logo no.boatexistence.com

Ble jerv født med beinklør?

Innholdsfortegnelse:

Ble jerv født med beinklør?
Ble jerv født med beinklør?

Video: Ble jerv født med beinklør?

Video: Ble jerv født med beinklør?
Video: Fofana matchvinner i dramaet på Levermyr! 🔥 Jerv 2 - 4 Molde | Runde 22 - Eliteserien 2022 2024, Kan
Anonim

Opprinnelig hadde han bare sine helbredende krefter, og Weapon X la til "klørne" som et våpen da de smeltet sammen hans (mye mer menneskelige) skjelett med adamantium. Imidlertid viser historien hans nåværende opprinnelse ham med benklør som spretter ut i ung alder.

Hadde Wolverine opprinnelig benklør?

Selv om de ikke alltid var det (se: nummer 8), er Wolverines klør nå faktisk fullt uttrekkbare benklør. … Opprinnelig hadde han bare sine helbredende krefter, og Weapon X la til "klørne" som et våpen da de smeltet sammen hans (mye mer menneskelige) skjelett med adamantium.

Hvordan fikk Wolverine klørne sine?

Tips: Magneto er involvert

Under den siste kampen i The Wolverine fikk Logan-San adamantium-klørne skåret av The Silver Samurai, og forlot ham med organiske benklør som vokser tilbake gjennom stubbene på adamantiumbelegget.

Når hadde Wolverine beinklør?

I løpet av 1990-tallet ble karakteren avslørt for å ha beinklør, etter at adamantiumet hans ble revet ut av Magneto i X-Men 25, som var inspirert av en forbigående vits av Peter Davids.

Ble Wolverine født med krefter?

Wolverines klør er en av de mest ikoniske superheltegenskapene i popkulturen, men historien deres er sannsynligvis den mest forvirrende. … Det var ikke før i 1993 da vi så beinstrukturen til Wolverines klør og fikk vite at han ble født med dem, og ble dermed en del av mutantkreftene hans senere.

Anbefalt: