Logo no.boatexistence.com

Bør kyllinger spise popcorn?

Innholdsfortegnelse:

Bør kyllinger spise popcorn?
Bør kyllinger spise popcorn?

Video: Bør kyllinger spise popcorn?

Video: Bør kyllinger spise popcorn?
Video: Crazy Frog - Popcorn (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Avslutningsvis kan kyllinger spise popcorn og det er helt trygt å mate voksne kyllinger vanlig popcorn uten smakstilsetninger, s alt og sukker. Men siden popcorn har lite næring, kan du bare bruke det som en godbit til kyllingene dine og tilby dem med måte.

Hva bør du aldri mate kyllinger?

What Not to Feed Chickens: 7 Things to Avoid

  • Avocadoer (hovedsakelig gropen og skallet) Som med de fleste tingene på denne listen, var jeg i stand til å finne flere personer som rapporterte å fôre avokado til flokken deres uten problemer. …
  • Sjokolade eller godteri. …
  • Sitrus. …
  • Grønne potetskinn. …
  • Tørre bønner. …
  • Junk Food. …
  • mugget eller råtten mat.

Hvorfor er mais dårlig for kyllinger?

Kyllingers diettbehov

Maisfôr gir mer enn nok kalorier, noe som får de inaktive kyllingene til å fylle seg raskt, men det er for lite fettsyrer og visse aminosyrer, vitaminer og mineraler for at kyllinger skal trives.

Hva er den sunneste maten for kyllinger?

Utvalgte frukter, grønnsaker og korn vil holde kyllinger glade og sikre at de får et ernæringsmessig balansert kosthold. Gode valg inkluderer bladgrønt, kokte bønner, mais, korn og korn uten sukker, bær, epler og de fleste andre frukter og grønnsaker.

Er havre ok for kyllinger?

Det kan de absolutt! Havregryn til kyllinger er en av mine favoritt godbiter for å servere flokken min om vinteren. Varm havregrøt til kyllinger er en næringsrik, energigivende snack for dem. Kyllinger elsker havre, som er en utmerket kilde til vitaminer, proteiner og antioksidanter.

Anbefalt: