Logo no.boatexistence.com

Hva er en dekkkicker?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en dekkkicker?
Hva er en dekkkicker?

Video: Hva er en dekkkicker?

Video: Hva er en dekkkicker?
Video: Hva er en sommerdekk for meg? 2024, Juli
Anonim

I et nøtteskall, en dekksparker er en lead som aldri kommer til å kjøpe det du selger. De kan ha glede av å sjekke ut produktet eller tjenesten din. De kan til og med ha en sterk interesse i å foreta et kjøp. Men dekksparkere kan eller vil aldri komme til en kjøpsbeslutning.

Hvordan kan du fortelle en dekksparker?

Hvordan identifisere dekkkickere

  1. De samsvarer ikke med målpersonen din.
  2. De har ikke forsket.
  3. Behovet deres er ikke presserende.
  4. De har ikke budsjettet.
  5. De kaster bort tiden din.

Hvordan blir du kvitt dekksparkere?

Ta bort et produkt eller en tjeneste som er inkludert i opplærings- eller skrivepakken dinNår du gjør dette, fremstår du som samarbeidsvillig, samtidig som du lar potensielle kunder forstå at å redusere prisen betyr at de også må være villige til å gi opp noe.

Hvor kom begrepet TIRE kicker fra?

Begrepet kommer fra selgere hos bilforhandlere Dekksparkere kom ofte rundt, sparket dekkene noen ganger på bilene de likte, men gjorde aldri et solid kjøp beslutning om en bestemt bil eller trim. «Den dekksparkeren har kommet hit hver dag den siste måneden, ikke kast bort tid på ham.»

Hva er en dekkkicker i eiendom?

(Definisjon hentet fra Urban Dictionary) Når det gjelder engrossalg av eiendom, er en dekkkicker noen som vil se huset, og stiller en million spørsmål når du viser det til ham, men kjøper aldri Dette er bokstavelig t alt de verste tidsbrukerne på planeten. Noen ganger er det vanskelig å få øye på en i begynnelsen.

Anbefalt: