Logo no.boatexistence.com

Kommer skylanders tilbake?

Innholdsfortegnelse:

Kommer skylanders tilbake?
Kommer skylanders tilbake?

Video: Kommer skylanders tilbake?

Video: Kommer skylanders tilbake?
Video: Bubble verden-Doomlander her kommer vi 2024, Kan
Anonim

Activision har aldri direkte bekreftet at Skylanders-serien er over. Faktisk er det rykter om at en eller annen form for omstart snart vil skje. … Spyro, Skylanders-maskoten, får kanskje en oppfølger snart også, utviklet av Toys For Bob – skaperne av Skylanders. Stjernene er på linje for en ny Skylanders.

Vil det bli et nytt Skylanders-spill i 2020?

For første gang siden lanseringen av franchisen blir det ikke et nytt Skylanders-spill på konsoller i år. Under en oppfordring til investorer bekreftet en Activision-leder at utgiveren ikke ville gi ut en ny avdrag i toys-to-life-serien.

Is Skylanders Dead 2020?

Activisions toy-to-life-franchise Skylanders kommer ikke tilbake i 2017, har selskapet bekreftet, men en ny oppføring i serien vil dukke opp igjen på et tidspunkt i fremtiden, ifølge Eurogamer.

Slutes Skylanders?

Den første sesongen debuterte på Netflix 28. oktober 2016, den andre sesongen 6. oktober 2017, og den tredje og siste sesongen hadde premiere 28. september 2018. 30. april 2019 ble det kunngjort at Skylanders Academy ble kansellert.

Er Skylanders et dødt spill?

Det betyr imidlertid ikke at Skylanders er død og glemt. … Ikke bare kan barn se den animerte serien Skylanders Academy på Netflix, men et nytt mobilspill har blitt sluppet som tar spillere med på et helt nytt eventyr i den magiske verdenen til Skylands.

Anbefalt: