Logo no.boatexistence.com

Hva gjør hobgoblins?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør hobgoblins?
Hva gjør hobgoblins?

Video: Hva gjør hobgoblins?

Video: Hva gjør hobgoblins?
Video: CLC(씨엘씨) - '도깨비(Hobgoblin)' Official Music Video 2024, Kan
Anonim

Hobnisser ser ut til å være små, hårete små menn som, i likhet med sine nære slektninger, brownies, ofte finnes i menneskers boliger, og utfører strøjobber rundt i huset mens familien sover. Slike gjøremål er vanligvis små oppgaver som støv og stryk.

Er hobgoblins onde?

I det store og hele ble hobnisser, i likhet med deres slektninger, ansett for å være onde skapninger og møtte ofte denne forventningen. Mens goblinoidsamfunnet typisk var grusomt og hardt, slapp noen individer unna det for å fortsette et dydsliv.

Hva er forskjellen mellom nisser og nisser?

Mens en nisse tradisjonelt blir sett på i folklore som en grotesk, ond og ondsinnet skapning, har en hobgoblin en tendens til å handle mer om å skape ugagn… Først dukket opp på engelsk i 1530, "hobgoblin" kombinerte "goblin" med "hob", et ord som betyr "sprite" eller "alv" som stammer fra "Hobbe", et kallenavn for Robert.

Kan hobgoblins vokse skjegg?

Nisser er en menneskelig rase, med grønn hud og røde øyne som deres mest gjenkjennelige trekk. … Mens noen nisser kan vokse hår, kan de ikke vokse ansiktshår, bortsett fra gamle nisser, som kan vokse skjegg I gjennomsnitt er nisser mindre enn mennesker, med unntak av nisser, som er høyere enn dem.

Er hobgoblins sterke?

Samfunnet. Hobnisser av høy militær rang oppnår sine posisjoner ved å bevise at de er den sterkeste blant de sterke i kampen. Hobgoblins trener for å kjempe med en rekke våpen, og har store ferdigheter til å lage våpen, rustninger, beleiringsmotorer og andre militære enheter.

Anbefalt: