Logo no.boatexistence.com

Hva har alaskaner på seg?

Innholdsfortegnelse:

Hva har alaskaner på seg?
Hva har alaskaner på seg?

Video: Hva har alaskaner på seg?

Video: Hva har alaskaner på seg?
Video: Hydrokarboner 2024, Kan
Anonim

Mange Alaskaboere vil like å ha på seg en dun- eller fleecevest for å varme opp kjernen i kroppen samtidig som armene blir mindre belastet. For ekstremt iskalde dager kan fleecebukser eller tunge lange undertøysbukser være praktisk. Ikke bli for varm.

Hvilke støvler bruker Alaskan?

Xtratuf-støvler, populært blant Alaskaboere. Disse neoprenstøvlene er godkjent og bevist av stjernene i Discovery Channels hitshow Deadliest Catch, og er en stift i Alaska. Enten du er på dekket av et fiskefartøy eller på en pub i sentrum av Anchorage, vil du se XTRATUF-støvler over alt.

Hva gjør Alaskaboerne om vinteren?

Alle Alaskaboere som vet hvordan de skal kle seg riktig for utendørs vil fortelle deg at vinteren er like bra om ikke bedre enn sommeren for å nyte de vakre vidåpne områdene til The Last Frontier. Vi liker å ski, truger, fotturer, gå, løpe, hundeslede, isklatre, jakte og til og med slå leir i vintermånedene.

Hva har Alaskaboerne på seg om sommeren?

Alaskas interiør

A lett jakke, skjerf eller genser for kveldene anbefales. Pakk kortermede skjorter og shorts for dagtid og langermede skjorter og bukser til senere på dagen.

Er det alltid kaldt i Alaska?

Vintertemperaturer i Alaska varierer fra 0°F / -18°C til -30°F / -35°C fra november til mars. Til slutt, mens det kan regne gjennom hele Alaskas sommer, er mai ofte den tørreste måneden i Alaska, og september er vanligvis den våteste.

Anbefalt: