Logo no.boatexistence.com

Hva betyr forhandler?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr forhandler?
Hva betyr forhandler?

Video: Hva betyr forhandler?

Video: Hva betyr forhandler?
Video: Differences between Business Dealer and Distributor. 2024, Kan
Anonim

En bilforhandler, eller lokal distribusjon av kjøretøy, er en virksomhet som selger nye eller brukte biler på detaljistnivå, basert på en forhandlerkontrakt med en bilprodusent eller dets salgsdatterselskap. Den kan også bære en rekke sertifiserte pre-eide kjøretøy. Det sysselsetter bilselgere for å selge sine biler.

Hva betyr det å være forhandler?

Enkelt sagt, det er en uavhengig person eller virksomhet som er autorisert til å tilby og selge produkter for et annet selskap. Du representerer med andre ord en allerede etablert merkevare. Noen merker krever eksklusivitet, noe som betyr at du bare kan selge produktet deres.

Hvorfor finnes det bilforhandlere?

Bortsett fra alle back-end-lovene og kostnadene, eksisterer det fortsatt forhandlere for å gi kundene en god kundeserviceopplevelse og bygge merkelojalitet. Forhandlere gir en enklere prosess når det gjelder å utføre garanti- og tilbakekallingsarbeid, samt rutinemessig vedlikehold og andre reparasjoner.

Hvordan fungerer en forhandler?

Denne grunnstrukturen har mange varianter. Både distributører og forhandlere kjøper faktisk varene de selger-distributøren fra produsenten, forhandleren fra distributøren. Distributører opprettholder reservedelslager og forhandlerne tilbyr servicefunksjoner til de endelige forbrukerne ("service forhandlere").

Hvor kom begrepet forhandler fra?

dealership (n.)

" virksomheten til en autorisert forhandler, " 1916, fra forhandler + -ship.

Anbefalt: