Logo no.boatexistence.com

Hva er 1/4 bsp?

Innholdsfortegnelse:

Hva er 1/4 bsp?
Hva er 1/4 bsp?

Video: Hva er 1/4 bsp?

Video: Hva er 1/4 bsp?
Video: Простой и Быстрый в приготовлении ШОКОЛАДНЫЙ ТОРТ ✧ Chocolate Cake Recipe ✧ SUBTITLES 2024, Kan
Anonim

Bruk en båndstokk (eller vernier-måler) til å måle på tvers av utsiden av hanntråden. … Ved å bruke tabellen nedenfor kan vi se at en tråd som måler 1/2" er faktisk en 1/4" BSP-tråd. På samme måte er en tråd som måler 1" faktisk en 3/4" BSP-tråd.

Hvordan måler du 1/4 tomme BSP?

Den enkleste måten er å telle trådtoppene over en kortere lengde, si 1/4", og ganske enkelt gange det med 4 Hvis du for eksempel teller 3,5 trådtopp over 1/4": 3,5 x 4=14 tråder per tomme. Ta denne målingen og krysshenviser den til trådstørrelsen din i diagrammet nedenfor.

Hva er en BSP-tilpasning?

British Standard Pipe (BSP) er et sett med tekniske standarder for skrugjenger som har blitt tatt i bruk internasjon alt for sammenkobling og tetting av rør og fittings ved å koble sammen en utvendig (hann)gjenger med en innvendig (hun) tråd.

Hvordan vet jeg min BSP-trådstørrelse?

For å finne trådstørrelsen:

  1. 1) Mål O. D (ytre diameter) til BSP-gjengen.
  2. 2) Ta O. D-målet (i tommer) og trekk fra 1/4 tomme (. 25").
  3. 1) Multipliser 3,5 med 4 for å få 14. Dette er antall tråder per tomme.
  4. 2) Kombiner trådstørrelsen med antall tråder per tomme og se.

Hva er en 1/4 NPT-tråd?

Som en generell "tommelfingerregel" er en NPT-tråd ca. 1/4" (0.25") større enn "navn" For en 1/4" NPT-kobling den "nominelle" OD er 0,533. NPT-beslag er litt avsmalnende, så den "nominelle" diameteren er diameteren i midten av den gjengede delen, målt ved toppen (topp) av gjengene.

Anbefalt: