Logo no.boatexistence.com

Skal vi drikke pent?

Innholdsfortegnelse:

Skal vi drikke pent?
Skal vi drikke pent?

Video: Skal vi drikke pent?

Video: Skal vi drikke pent?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Å drikke whisky ryddig med måte vil hjelpe sirkulasjonssystemet ditt, forhindre blodpropp som kan forårsake et iskemisk slag. Så der har du det. Å drikke pen whisky er helt trygt så lenge det gjøres med måte, og det kan faktisk ha noen helsemessige fordeler.

Er det skadelig å drikke godt?

FOR FLAVOUR: En studie publisert i tidsskriftet Scientific Reports konkluderte med at det å drikke pen whisky ikke er det beste for deg hvis du ønsker å få dens smak ordentlig. Forskerteamet, gjennom en datasimulering, konkluderte med at whiskysmaken reagerer godt når den fortynnes med vann eller is.

Er det bedre å drikke whisky pent eller på steinene?

Samlet sett antyder Moyhers innsikt at “ryddig” er for den seriøse drikkeren som vil ha mest mulig ut av en whisky eller Scotch-smaker, der “on the rocks” er mer passende for et forfriskende, sosi alt alternativ. Og begge valgene har sin plass ved middagsbordet.

Skal jeg drikke whisky pen?

Den enkleste måten å nyte whiskyen på er ryddig, å rense ganen med kaldt vann mellom slurkene Noen tilsetter også noen dråper vann til whiskyen, som kan åpne seg smakene når væskene kombineres. Eksperimenter for å se hva som fungerer for deg, men gå sakte. Ikke tilsett for mye vann på en gang.

Er det greit å drikke vodka pent?

Vodka: Du kan absolutt drikke vodka ryddig, eller i det minste alene (kalde temperaturer eller is bidrar til å dempe enhver snerpende, alkoholholdig varme). Tradisjonelt sett er den klassisk "nøytrale" spriten best servert veldig kald og glatt, sammen med mat.

Anbefalt: