Logo no.boatexistence.com

Kan du bruke strikkegarn til makrame?

Innholdsfortegnelse:

Kan du bruke strikkegarn til makrame?
Kan du bruke strikkegarn til makrame?

Video: Kan du bruke strikkegarn til makrame?

Video: Kan du bruke strikkegarn til makrame?
Video: The ultimate MACRAME CORD GUIDE | Everything you need to know about macrame cord 2024, Kan
Anonim

Strikkeull, men ikke det samme som snor spesielt for bruk i makrame, er et flott erstatnings makramemateriale Du kan bruke makrame til forskjellige makrameprosjekter som veggtepper, makrame klær og dalbaner. Fordi strikkeull er mykt og lett å jobbe med, er det et passende materiale for makrame.

Kan du bruke garn til makrame?

Hva slags garn bruker du til makrame? Garnet du bruker til macrame heter macrame-snor. Du kan bruke ulike materialer som bomullsgarn, hamp, lær eller garn, du kan til og med.

Kan jeg bruke garn i stedet for macrame-snor?

Garn som er laget av syntetiske materialer har andre kvaliteter enn de vanlige snorene som brukes i macrame. Men likevel kan du bruke garn til mange forskjellige makrame-prosjekter. De vanlige syntetiske garnene er akryl og polyester I likhet med naturlige garn, komprimerer syntetiske garn mer enn andre syntetiske snorer.

Hva slags garn bruker du til å lage macrame?

Medium Ropes, 4mm-7mm er kanskje mest brukt, en flott størrelse for makramé-nybegynnere, mer solid enn de mindre tauene og den perfekte størrelsen for planteoppheng, veggtepper, møbler, lykter, gardiner, tepper osv. Vi bruker 5 mm 3-lags tau til de fleste av våre prosjekter.

Kan du makrame med akrylgarn?

Polyester- og akrylgarn er IKKE glatt, de er uklare. Garnet er mykt og føles godt mot huden. De fleste liker det ikke til smykker, men det fungerer godt til Macrame-klær som sjal, skjerf og vester. Stil: Akrylgarn er vanligvis et vridd materiale.

Anbefalt: