Logo no.boatexistence.com

Fungerer equiderma fluespray?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer equiderma fluespray?
Fungerer equiderma fluespray?

Video: Fungerer equiderma fluespray?

Video: Fungerer equiderma fluespray?
Video: Vi har det, du lige står og mangler 2024, Kan
Anonim

Et kraftig fluemiddel som er laget med kun naturlige ingredienser. Equiderma Neem & Aloe Urteflue-insektsmiddel inneholder ikke deet, pyretrin eller permetrin. … Denne sprayen fungerer for å avvise fluer, mygg, flått og andre bitende insekter, men har fortsatt en behagelig duft og hudberoligende egenskaper.

Finnes det en fluespray som faktisk fungerer?

Det mest effektive CR-produktet som ble testet var Sawyer Picaridin, som hadde 20 % pikaridin og beskyttet mot mygg i åtte timer. På andreplass ble Bens 30% Deet Tick & Insect Wilderness Formula og Repel Lemon Eucalyptus. … Beskyttelsen din kan også avhenge av hvordan du bruker insektsprayen.

Er Neem-flue et frastøtende middel?

Biteback 'Neem Supreme'™ Sterk og langvarig midge- og flueavvisende. Neem Supreme er et svært effektivt og langvarig insektmiddel.

Er Equiderma fluespray trygt for hunder?

Denne sprayen er fri for DEET, Pyrethrin og Permethrin, så du kan bruke den fritt rundt i hjemmet og fjøset uten å bekymre deg. Den kan brukes på de fleste dyr du har, inkludert hester, ponnier, føll, hunder, griser, kyr, lamaer, alpakkaer og høner.

Fungerer naturlig fluespray?

Med de fleste fluesprayer, kjemiske eller naturlige, er de aktive ingrediensene det som dreper eller frastøter insektene Aktive ingredienser utgjør vanligvis mindre enn 5 % av innholdet i flasken. … Hvis du har brukt en ikke-kjemisk fluespray som fungerer for deg, og hesten din ikke har noen uønskede reaksjoner på det, kan det gå bra for deg.

Anbefalt: