Logo no.boatexistence.com

Forlenger febernedsettende midler sykdom?

Innholdsfortegnelse:

Forlenger febernedsettende midler sykdom?
Forlenger febernedsettende midler sykdom?

Video: Forlenger febernedsettende midler sykdom?

Video: Forlenger febernedsettende midler sykdom?
Video: ЧТО ПРОИЗОШЛО С ЗАВОРОТНЮК? Биография | СТРАШНЫЕ ПОДРОБНОСТИ болезни Анастасии 2024, Kan
Anonim

Konklusjoner. Hos barn med akutt infeksjon ser det ikke ut til at antipyretika forlenger varigheten av febersykdom, og kan forkorte varigheten til feberoppløsning.

Forlenger bruk av febernedsettende midler hos barn som har akutte infeksjoner febersykdom en systematisk gjennomgang og metaanalyse?

Konklusjon: Det er ingen bevis fra disse studiene for at bruk av febernedsettende midler bremser oppløsningen av feber hos barn.

Bør du ta febernedsettende midler mot feber?

En rimelig konklusjon er at bruk av febernedsettende medisiner for å redusere feber og komplikasjoner ikke er skadelig og bremser ikke oppløsningen av vanlige virus- og bakterieinfeksjoner hos barn. Dr.

Hva gjør febernedsettende midler i kroppen?

Et febernedsettende middel (av anti-'mot' og pyretisk 'feberish') er et stoff som reduserer feber Antipyretika får hypothalamus til å overstyre en prostaglandin-indusert temperaturøkning. Kroppen jobber da med å senke temperaturen, noe som resulterer i feberreduksjon.

Når bør du gi febernedsettende?

De fleste leger starter behandling med febernedsettende midler hvis barnet har feber på over 101°F (38,3°C), eller hvis barnets komfortnivå kan forbedres. Generelt varer ikke feber hos barn over en lengre periode, er godartet og kan faktisk beskytte barnet.

Anbefalt: