Logo no.boatexistence.com

Hva er melkesyre godt for?

Innholdsfortegnelse:

Hva er melkesyre godt for?
Hva er melkesyre godt for?

Video: Hva er melkesyre godt for?

Video: Hva er melkesyre godt for?
Video: Как снять боль в мышцах за 1 минуту после нагрузок и стресса 2024, Kan
Anonim

2 I utgangspunktet hjelper melkesyre med å holde huden fuktet og føles mindre tørr Når du bruker melkesyre regelmessig, kan det også forbedre aldringstegn. Det stimulerer kollagenfornyelsen og kan oppstramme huden din. Hyperpigmentering (solflekker eller aldersflekker) blekner og fine linjer og rynker mykner og jevner ut.

Kan jeg bruke melkesyre hver dag?

Vanligvis, nei, det anbefales ikke å bruke melkesyreprodukter hver dag, men det avhenger av hvilken type melkesyreprodukt du bruker. Hvis du bruker et skyllemiddel, som et rensemiddel med melkesyre, kan det være greit hver dag.

Hva er melkesyre godt for?

It øker celleomsetning og hjelper til med å eliminere oppsamlede døde hudceller på epidermis - det øverste laget av huden. Ved bruk av melkesyre i 12 % konsentrasjoner blir huden fastere og tykkere. Som et resultat får det et jevnere utseende og færre fine linjer og dype rynker.

Når bør jeg bruke melkesyre?

Påfør et tynt lag, en gang daglig om kvelden, etter tonere og før fuktighetskrem. Hvis du ikke har brukt en syre før, anbefaler vi å bruke denne tre ganger i uken og gradvis bygge opp til daglig.

Hva skal du ikke bruke melkesyre til?

AHA og BHA, som glykolsyre, salisylsyre og melkesyre, bør aldri brukes sammen med C-vitamin. Vitamin C er også en syre, og er ustabil, så pH-balansen vil bli kastet av ved å legge disse ingrediensene sammen og kan like gjerne være ubrukelig.

Anbefalt: