Logo no.boatexistence.com

Hvorfor oppstår fordyce-flekker?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor oppstår fordyce-flekker?
Hvorfor oppstår fordyce-flekker?

Video: Hvorfor oppstår fordyce-flekker?

Video: Hvorfor oppstår fordyce-flekker?
Video: Sådan opstår lyn og torden 2024, Kan
Anonim

What Causes Fordyce Spots? Forskere er ikke sikre på den nøyaktige måten Fordyce-flekker dannes på. Flekkene er forårsaket av kroppens talgkjertler, som er ansvarlige for de fuktighetsgivende oljene i huden og håret.

Kan du bli kvitt Fordyce-flekker?

Kirurgisk fjerning k alt excision kan også fjerne Fordyce-flekker. Mens noen behandlinger har bivirkninger, viser studier at karbondioksidlaser, kauterisering eller kirurgisk fjerning er nyttige. Generelt er Fordyce-flekker ufarlige og trenger ikke å fjernes.

Fekker Fordyce en kjønnssykdom?

Fordyce er ikke en seksuelt overførbar sykdom, og den er ikke smittsom. Flekkene er generelt asymptomatiske, selv om de ofte er forbundet med kløe.

Er Fordyce-flekker dårlige?

Fordyce-flekker er talgkjertler (små kjertler som finnes nær overflaten av huden din) uten hårsekker. De kan også vises på innsiden av kinnene eller på leppene, og er tilstede hos 80 til 95 % av voksne. Fordyce-flekker er generelt ufarlige og trenger ikke behandling

Forsvinner aldri Fordyce-flekker?

Fordyce-flekker blekner vanligvis over tid uten behandling. Det viktigste er å innse at de er normale. De er ikke en sykdom.

Anbefalt: