Logo no.boatexistence.com

Er demonologi-trollmenn gode skyggeland?

Innholdsfortegnelse:

Er demonologi-trollmenn gode skyggeland?
Er demonologi-trollmenn gode skyggeland?

Video: Er demonologi-trollmenn gode skyggeland?

Video: Er demonologi-trollmenn gode skyggeland?
Video: Lucifer Morningstar meets Constantine | Crisis on Infinite Earths Hour two 2024, Kan
Anonim

Demonology Warlock er en av de mest spennende timene i World of Warcraft: Shadowlands. … Med utrolig sterk enkeltmålsskade og anstendig AoE-sp altningspotensial også, skiller Demonology Warlock seg ut som et effektivt verktøy i både raid og Mythic+ fangehull.

Hvilken warlock-spesifikasjon er best for Shadowlands?

For en total nybegynner i klassen, selv om hver spesialisering har styrker og svakheter, anbefaler vi Affliction som den beste Warlock-nivelleringsspesifikasjonen. Affliction er i stand til å skade flere mobs om gangen takket være dens kraftige prikker og Malefic Rapture og har den enkleste tiden å helbrede seg selv med Drain Life.

Er Demonology Warlock bra Shadowlands PvP?

Demonology Warlock PvP in Shadowlands Patch 9.0. With Patch 9.0. 5 Blizzard viste endelig Demonology litt kjærlighet. Vi fikk en del anstendige endringer i staver og til og med mekanikk. Tot alt sett vil Demonology fortsatt være den svakeste Warlock-spesifikasjonen i 3v3, men kan se mer spill i 2v2!

Hvilket kjæledyr er best for Demonology Warlock?

Pet Choice

Demonology Warlocks får sitt eget unike kjæledyr, Felguard Dette er ditt valg av kjæledyr 99 % av tiden fordi det kan slå og forstyrre målet ditt og å velge et annet kjæledyr er et STORT skadetap. Du kan i noen tilfeller velge å spille med Summon Imp i tilfeller der en magisk dispel er verdifull.

Hvor god er Demonology Warlock?

Demonology Warlock er en av de mest spennende timene i World of Warcraft: Shadowlands. … Med utrolig sterk enkeltmålsskade og anstendig AoE-sp altningspotensial i tillegg, skiller Demonology Warlock seg ut som et effektivt verktøy i både raid og Mythic+ fangehull.

Anbefalt: