Logo no.boatexistence.com

Hva er borderlands 2?

Innholdsfortegnelse:

Hva er borderlands 2?
Hva er borderlands 2?

Video: Hva er borderlands 2?

Video: Hva er borderlands 2?
Video: Spillbloggen ep 042 - Hva er Borderlands 2 2024, Kan
Anonim

Borderlands 2 er et førstepersons skytespill fra 2012 utviklet av Gearbox Software og utgitt av 2K Games. Spillet finner sted fem år etter hendelsene i Borderlands, og er igjen satt til planeten Pandora.

Hva er historien om Borderlands 2?

Historien følger en ny gruppe Vault Hunters som må alliere seg med Crimson Raiders, en motstandsgruppe bestående av sivile overlevende og geriljakjempere, for å beseire den tyranniske Handsome Jack før han kan låse opp kraften til et nytt hvelv.

Er Borderlands 2 et bra spill?

Borderlands 2 var et upåklagelig spill som gjorde så mange ting riktig. På den tiden var det et av de første grind and loot-baserte spillene, men det inneholdt en utrolig morsom og motiverende historie, fenomen alt våpenspill, flotte rollespill-elementer og en høy mengde replay-verdi.

Er Borderlands 2 verdt å spille 2020?

Borderlands 2 er sannsynligvis et av mine favorittspill gjennom tidene og er definitivt verdt å spille for alle nykommere. Den har så mye innhold at hjernen din vil eksplodere når du innser hvor mye som ble lagt i spillet. … Borderlands 2 er definitivt verdt å spille i dag og alltid i fremtiden.

Er Borderlands 2 et åpent verdensspill?

The Borderlands-spill er førstepersons loot-skytespill, sett i en åpen verden, med noen rollespill-elementer (Tales from the Borderlands, derimot, er et episodisk eventyrspill).

Anbefalt: