Logo no.boatexistence.com

Hva er ioc-gyldighet?

Innholdsfortegnelse:

Hva er ioc-gyldighet?
Hva er ioc-gyldighet?

Video: Hva er ioc-gyldighet?

Video: Hva er ioc-gyldighet?
Video: Теперь на зиму готовлю только так! Как приготовить вкусный и полезный домашний йогурт! 2024, Juli
Anonim

An Immediate or Cancel (IOC) order lar et handelsmedlem kjøpe eller selge et verdipapir så snart ordren er utgitt i markedet, hvis ikke vil ordren bli fjernet fra markedet.

Hva er gyldighetsdag eller IOC?

En dagsordre er gyldig til slutten av handelsdagen Den kanselleres automatisk hvis den ikke utføres før markedsåpningstidene stenger. En IoC-ordre (umiddelbar eller kansellert) blir enten utført umiddelbart eller kansellert. En del av bestillingen kan utføres ved tilgjengelighet av prismatch, og resten kanselleres.

Hva betyr IOC i handel?

En Immediate-Or-Cancel (IOC)-ordre er en ordre om å kjøpe eller selge en aksje som må utføres umiddelbart.

Hva er gyldighetsdag og IOC Zerodha?

IOC ( Immediate or Cancelled) lar en bruker kjøpe eller selge et verdipapir så snart bestillingen er frigitt på markedet, hvis ikke vil bestillingen bli fjernet fra marked. Delvis match er mulig for bestillingen, og den umatchede delen av bestillingen kanselleres umiddelbart.

Hva betyr dag og IOC?

DAY - En dagsordre, som navnet antyder, er en ordre som er gyldig den dagen den legges inn. … IOC – En Immediate or Cancel (IOC)-ordre lar et handelsmedlem kjøpe eller selge et verdipapir så snart ordren slippes ut på markedet, hvis ikke vil ordren bli fjernet fra markedet.

Anbefalt: