Logo no.boatexistence.com

Er cider dårlig for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er cider dårlig for deg?
Er cider dårlig for deg?

Video: Er cider dårlig for deg?

Video: Er cider dårlig for deg?
Video: Пейте яблочный уксус перед сном, чтобы получить эти удивительные преимущества 2024, Kan
Anonim

Polyfenolene i cideren gir helse fordeler. Selv om cider kanskje ikke har den samme konsentrasjonen av polyfenoler som hele epler har, kan disse antioksidantene bidra til å forbedre helsen din og redusere sjansene for visse tilstander som betennelse og kreft.

Er cider dårlig for helsen?

Polyfenolene i cideren gir helsefordeler. Selv om cider kanskje ikke har den samme konsentrasjonen av polyfenoler som hele epler har, kan disse antioksidantene bidra til å forbedre helsen din og redusere sjansene for visse tilstander som betennelse og kreft.

Er alkoholholdig cider dårlig for deg?

Visste du at hard cider har mange helsefordeler? Ifølge Cider Craft Magazine er det tre helsefordeler som kommer av å drikke hard cider; antioksidanter, vitamin C og uten gluten. Epler er kjent for å være en type "supermat" som inneholder mange viktige vitaminer og antioksidanter.

Er cider sunnere enn øl?

Begge er gode kilder til antioksidanter. Hovedforskjellen i sunnhet ligger i sukker- og karboinnholdet. Antioksidantinnholdet i cider varierer etter epletype. … Én flaske med et sunnere øl, en cider med lite sukker eller et glass vin kan fortsatt gi en god dose antioksidanter, så lær å nyte bare én drink.

Er cider sunnere enn vin?

Som øl inneholder cider også en sunn dose antioksidanter takket være epler og epleskinn (som inneholder tanniner). Det sies at en halv halvliter cider inneholder like mange antioksidanter som et glass rødvin. Igjen, ganske jevnt matchet.

Anbefalt: