Logo no.boatexistence.com

Har grammatikk en gratis prøveversjon?

Innholdsfortegnelse:

Har grammatikk en gratis prøveversjon?
Har grammatikk en gratis prøveversjon?

Video: Har grammatikk en gratis prøveversjon?

Video: Har grammatikk en gratis prøveversjon?
Video: Don't Buy Grammarly Premium - Use This Instead! 2024, Kan
Anonim

Vi tilbyr ikke en gratis prøveversjon for individuelle brukere for øyeblikket. Vi tilbyr imidlertid en gratisversjon av produktet vårt som inkluderer viktig grammatikkfunksjonalitet. Vi tror at dette er en mer effektiv måte å la brukere bli kjent med Grammarly enn en gratis prøveversjon.

Hvordan får jeg en gratis prøveversjon av Grammarly premium?

For å få en gratis prøveversjon av Grammarly premium, må du registrere deg for en ny premium-konto og bruke henvisningssystemet for å forlenge den første én ukes gratis prøveperioden. Tanken er å optimalisere én ukes pengene-tilbake-garanti. En annen måte er å melde deg på Grammarlys tilknyttede program.

Finnes det en gratisversjon av Grammarly premium?

Grammarly tilbyr tre prisplaner. 1) Gratis plan med grunnleggende skriveforslag, 2) Premium-plan for $12 per måned med stil, klarhet og avanserte rettelser, og 3) Forretningsplan for $12,50 per medlem per måned med mer avanserte funksjoner.

Er det verdt å betale for Grammarly?

Gratisversjonen er et nyttig verktøy, og det er bedre enn å ikke ha et ekstra sett med øyne til å se over det du skriver. Den vil identifisere langt flere stave- og grammatikkfeil enn din typiske gratiskontroll. … Kort sagt: Hvis du tar det du skriver på alvor, er Grammarly Premium definitivt verdt den ekstra kostnaden

Betraktes Grammarly som juks?

Grammarly kan være SUPER bra for karakterene dine. Men noen elever føler seg nervøse for at bruk av Grammarly er juks. … Faktisk hevder Grammarly at 98 % av elevene får bedre karakterer etter å ha brukt det. Rask svar: Nei, Grammarly er nesten aldri juks.

Anbefalt: