Når ble kathinon gjort ulovlig?

Innholdsfortegnelse:

Når ble kathinon gjort ulovlig?
Når ble kathinon gjort ulovlig?

Video: Når ble kathinon gjort ulovlig?

Video: Når ble kathinon gjort ulovlig?
Video: Ross Coulthart: Recovered UFO, Hearings, David Grusch 2024, September
Anonim

I Storbritannia ble alle substituerte katinoner gjort ulovlige i april 2010, under Misuse of Drugs Act 1971, men andre designermedisiner som nafyron dukket opp like etter og noen produkter beskrevet som lovlig inneholdt ulovlige forbindelser.

Hvorfor ble khat forbudt i Storbritannia?

Hvorfor blir khat forbudt? … For å hjelpe til med å beskytte lokalsamfunn fra potensielle helse- og sosiale skader forbundet med khat og for å sikre at Storbritannia ikke blir et knutepunkt for internasjonal khatsmugling, vil det bli ulovlig å produsere, eie, levere og importere eller eksportere khat uten hjemmekontorlisens.

Når ble khat ulovlig i Storbritannia?

Fra 24. juni 2014 ble Khat klassifisert som et klasse C-stoff og ble utestengt i Storbritannia. Storbritannias innenriksminister Theresa May hevdet at det var for å forbedre sårbare lokalsamfunns helse og sosiale velvære, samt bekymringer over at Storbritannia skal bli et knutepunkt for europeisk forsyning.

Er khat lovlig i Afrika?

Khat, et plantebasert sentralstimulerende stoff, er lovlig i Kenya, Etiopia, Uganda og Djibouti. … Khat har blitt dyrket i århundrer, hovedsakelig i Etiopia og Kenya, og er mye brukt (og tygget) i regionene øst og Afrikas horn.

Er khat ulovlig i Sør-Afrika?

I Sør-Afrika er Catha edulis et beskyttet tre. Bruken av khat er ulovlig.

Anbefalt: