Er vitamindrikker bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er vitamindrikker bra for deg?
Er vitamindrikker bra for deg?

Video: Er vitamindrikker bra for deg?

Video: Er vitamindrikker bra for deg?
Video: Therme Bucuresti в Бухаресте, Румыния | Один из крупнейших термальных курортов в Европе 2024, Oktober
Anonim

Vitaminvann har blitt stadig mer populært. Den inneholder tilsatt vitaminer og mineraler og markedsføres som sunn. Noen Vitaminwater-produkter er imidlertid fylt med tilsatt sukker, som kan være usunt når det konsumeres i overkant. I tillegg er det få mennesker som mangler næringsstoffene tilsatt vitaminvann.

Er det godt å drikke vitaminer?

De fleste trenger ikke ta vitamintilskudd og kan få i seg alle vitaminene og mineralene de trenger ved å spise et sunt, balansert kosthold. Vitaminer og mineraler, som jern, kalsium og vitamin C, er essensielle næringsstoffer som kroppen din trenger i små mengder for å fungere ordentlig.

Er det godt å drikke vitaminer hver dag?

Men noen undersøkelser viser at det å nedsette disse pillene og pulveret ikke gjør oss sunnere. En lederartikkel fra 2013 i Annals of Internal Medicine fant at daglige multivitaminer ikke forhindrer kronisk sykdom eller død, og bruken av dem kan ikke rettferdiggjøres - med mindre en person er under vitenskapsbaserte krav nivåer.

Hva er den sunneste drikken du kan drikke?

8 sunne drikker i tillegg til vann

  1. Grønn te. …
  2. Myntete. …
  3. Svart kaffe. …
  4. Fettfri melk. …
  5. Soyamelk eller mandelmelk. …
  6. Varm sjokolade. …
  7. Appelsin- eller sitronsaft. …
  8. Hjemmelagde smoothies.

Er vitaminshakes bra for deg?

De gir næringsstoffer som tradisjonelle dietter kan mangle

De beste måltidserstatningsshakene inneholder protein, fiber og essensielle vitaminer og mineraler. For eksempel er mange kommersielle shaker en god kilde til næringsstoffer som kalsium, kalium, jern og vitamin D, som mange mennesker mangler i kostholdet.

Anbefalt: