Logo no.boatexistence.com

Hvor er opponens pollicis?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er opponens pollicis?
Hvor er opponens pollicis?

Video: Hvor er opponens pollicis?

Video: Hvor er opponens pollicis?
Video: Единая Защита от Кентавра и атеросклероза из 5 упражнений 2024, Kan
Anonim

Opponens pollicis er en liten, trekantet muskel i hånden , som fungerer mot tommelen. Det er en av de tre thenar-musklene. Den ligger dypt til abductor pollicis brevis abductor pollicis brevis Abduksjon av tommelen ved å virke på tvers av carpometacarpal-leddet og metacarpophalangeal-leddet. Det hjelper også med motstand og forlengelse av tommelen. Abductor pollicis brevis er en muskel i hånden som fungerer som en abductor of the thumb https://en.wikipedia.org › Abductor_pollicis_brevis_muscle

Abductor pollicis brevis muskel - Wikipedia

og later alt til flexor pollicis brevis flexor pollicis brevis flexor pollicis brevis er en muskel i hånden som bøyer tommelenDet er en av tre thenar muskler. Den har både en overfladisk del og en dyp del. https://en.wikipedia.org › wiki › Flexor_pollicis_brevis_muscle

Flexor pollicis brevis muskel - Wikipedia

Hva er Opponens Pollicis-muskelen?

Opponens pollicis-muskelen er en av musklene i thenar eminence, dypt til abductor pollicis brevis, og er en av de indre musklene i hånden. De tre musklene som utgjør muskelgruppen thenar eminence er abductor pollicis brevis, flexor pollicis brevis og opponens pollicis.

Hva er Opponens?

: hvilken som helst av flere muskler i hånden eller foten som har en tendens til å trekke en av de laterale sifrene over håndflaten eller sålen mot de andre.

Hvor fester opponens pollicis seg proksim alt?

Opponens pollicis – Opponens pollicis fester seg proksim alt ved carpals (trapezium) og dist alt til den fremre og laterale siden av den første metacarpal. Den fungerer som en pronator av tommelen i opposisjon.

Hvorfor gjør adduktoren min Pollicis vondt?

Smerte i adductor pollicis kan oppstå på grunn av slitasjegikt, bløtvevstraumer i hånden eller overdreven belastning En tilstand som kan påvirke adductor pollicis og tommelfingeradduksjon er viltholderens tommelen, der det ulnare kollaterale ligamentet over adductor pollicis er for anstrengt.

Anbefalt: