Logo no.boatexistence.com

Hvorfor trengs vsco?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor trengs vsco?
Hvorfor trengs vsco?

Video: Hvorfor trengs vsco?

Video: Hvorfor trengs vsco?
Video: Что на моем iPhone 11 Pro! Мои 50 любимых приложений для iOS на 2019 год 2024, Kan
Anonim

Sammenlignet med andre sosiale medier-apper gir VSCO brukere tilgang til mer avanserte bilderedigeringsverktøy og filtre. Dette er attraktivt for brukere som ønsker å forbedre bildene sine, og bruke appens funksjoner for å uttrykke sin visuelle kreativitet.

Hvorfor er VSCO bedre enn Instagram?

Instagram er en kraftigere sosial plattform, mens VSCO er et kraftigere bilderedigeringsverktøy … Så som et kompromiss redigerer jeg bildene mine med VSCO og legger dem ut på Instagram. På den måten får du redigeringsmulighetene fra VSCO, og den sosiale rekkevidden til Instagram, en app som de fleste av vennene mine og familien min bruker.

Er det verdt å få VSCO?

VSCO kommer med en ganske stor prislapp for en mobilapp, men det er verdt å investere i hvis du er seriøs med smarttelefonfotograferingDen har noen av de beste filtrene der ute og er go-to-appen for utallige Instagram-påvirkere. Redigering er imidlertid bare én del av å lage et flott bilde.

Hvorfor ble VSCO opprettet?

"Vi ønsket å gjøre noe som bygde et relasjon med kreative … der vi bygget noe av verdi som de ville være villige til å betale for." De grunnla Visual Supply Company i mars 2011, og lanserte et enkelt nettsted i november for å selge filtre for Adobe Lightroom og Photoshop.

Hva gjør VSCO annerledes?

VSCO fokuserer mer på ren redigering og deling av bilder Det intrikate redigeringsstudioet som følger med appen gjør det lettere for brukere å redigere bildene sine etter eget ønske. Den største forskjellen mellom Instagram og VSCO er at det ikke er noen tall på VSCO for å spore interaksjonen mellom brukernes bilder.

Anbefalt: