Logo no.boatexistence.com

Hvem er nill bye?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er nill bye?
Hvem er nill bye?

Video: Hvem er nill bye?

Video: Hvem er nill bye?
Video: Lil Nas X - MONTERO (Call Me By Your Name) (Official Video) 2024, Juli
Anonim

William Sanford Nye (født 27. november 1955), populært kjent som Bill Nye the Science Guy, er en amerikansk maskiningeniør, vitenskapsformidler og TV-programleder. … Nye fortsatte å gå inn for vitenskap og ble administrerende direktør i The Planetary Society.

Hva er Bill Nyes virkelige navn?

Den amerikanske vitenskapspedagogen William Sanford Nye, bedre kjent som "Bill Nye the Science Guy", ble født i Washington, D. C., 27. november 1955, til Jacqueline og Edwin Darby Nye.

Hva er Bill NYES telefonnummer?

Nummeret du skal ringe er 470-ASK-BILL-eller 470-275-2455-og selv om du ikke klarer å finne en løsning på dine nåværende problemer, du vil i det minste bli behandlet med infotainment-podcast av høy kvalitet.

Hvem er pappaen til Bill Nye?

Nye ble født 27. november 1955 i Washington, D. C., til Jacqueline Jenkins (1921–2000), som var en kodeknekker under andre verdenskrig, og Edwin Darby "Ned" Nye(1917–1997), som også tjenestegjorde i andre verdenskrig og jobbet som entreprenør med å bygge en flystripe på Wake Island.

Hvor er Bill Cosbys nettoformue?

Cosby er dømt for seksuelle overgrep, og vil bli sendt til fengsel. Hva er dette? Fra og med 2021 er Bill Cosbys nettoformue 400 millioner dollar.

Anbefalt: