Logo no.boatexistence.com

Hvordan reagerer jim på klokkekjeden?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan reagerer jim på klokkekjeden?
Hvordan reagerer jim på klokkekjeden?

Video: Hvordan reagerer jim på klokkekjeden?

Video: Hvordan reagerer jim på klokkekjeden?
Video: Watch bracelet with split pin sizing 2024, Kan
Anonim

Jim setter seg ned, lener seg tilbake og smiler. Han er ikke sint over at denne kjeden nå er verdiløs. Han setter pris på ironien og vet at de materielle tingene egentlig ikke betyr noe.

Hva var Jims reaksjon da han så kjeden?

Ekspertsvar

Når Della gir Jim julegave--en platina-fob-kjede som "sikkert hadde blitt laget for Jim og ingen andre"-- fanger han refleksjonen av Dellas "lyse og glødende ånd" i kjedens refleksjon og faller ned på sofaen, smilende

Hvorfor ser Jim skamfull på klokken sin?

Siden Jims klokke var på en gammel lærreim, så han i all hemmelighet på klokken sin fordi han ble flau av den dårlige stroppenHva gjorde Della med håret da hun kom hjem? Hun tok frem krølltangene og tente på gassen og gikk på jobb med å reparere herjingene.

Hvordan er Jim stille og av verdi som klokkekjeden?

Du kan imidlertid ikke finne på kjærlighet - og at han allerede har og er verdifull på sin egen stille måte. Jim er verdifull, og det samme er Della - hver for hverandre, med eller uten gaver. Så fortelleren sier at Jim er som klokken - stille og verdifull. … Han lar henne vite at han fortsatt elsker henne og at han ikke på noen måte er sint.

Hva gjorde Jim med klokken sin?

Jim gjorde en feil ved å selge klokken sin for å kjøpe kammene fordi Della allerede hadde solgt håret hennes for å kjøpe en platinakjede for gullklokken hans.

Anbefalt: