Logo no.boatexistence.com

Hva gjør offiserer i kryptologisk krigføring?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør offiserer i kryptologisk krigføring?
Hva gjør offiserer i kryptologisk krigføring?

Video: Hva gjør offiserer i kryptologisk krigføring?

Video: Hva gjør offiserer i kryptologisk krigføring?
Video: Navy Cryptologic Warfare Officer – CWO 2024, Juli
Anonim

Cryptologic Warfare Officers (CWOs) er direkte involvert i alle aspekter av marineoperasjoner – leverer informasjon til beslutningstakere ved å angripe, forsvare og utnytte nettverk for å utnytte sårbarheter i informasjonsdomenet.

Hvor mye tjener en kryptologisk krigføringsoffiser?

Hvor mye tjener en Cryptologic Warfare Officer i USA? Den høyeste lønnen for en kryptologisk krigføringsoffiser i USA er $146,864 per år. Den laveste lønnen for en kryptologisk krigføringsoffiser i USA er $40 808 per år.

Hvordan blir du en kryptologisk krigføringsoffiser i marinen?

Alle kandidater må være U. S. borgere og kvalifisert for høysikkerhetsklarering. I tillegg må du være minst 18 år og under 42 år når du søker om igangsetting. For det andre, fullfør en lavere grad: Minst en fireårig grad kreves for å jobbe som en kryptologisk krigføringsoffiser.

Hva gjør offiserer i overflatekrigføring?

Overflatekrigføringsoffiserer er marineoffiserer hvis opplæring og primære oppgaver fokuserer på operasjon av marineskip til sjøs og styring av ulike skipssystemer. Deres endelige mål er å kommandere et marinefartøy.

Hva er IP i marinen?

Jobben til en Information Professional (IP) er å bidra til å muliggjøre fri flyt av informasjon – og fungerer som den første linjen i nettverksforsvar; kartlegging av fremtidens nettverksplattformer; og sikre levedyktigheten, interoperabiliteten og effektiviteten til teknologien og systemene som støtter marineoperasjoner.

Anbefalt: