Logo no.boatexistence.com

Gjør panserpiercing-runder noe?

Innholdsfortegnelse:

Gjør panserpiercing-runder noe?
Gjør panserpiercing-runder noe?

Video: Gjør panserpiercing-runder noe?

Video: Gjør panserpiercing-runder noe?
Video: ➜ Сделайте это, и вы быстро станете стройнее и стройнее 2024, Kan
Anonim

Armor Piercing Rounds lar kuler gjøre full skade på opptil 5 fiender der kulene stopper. Med snikskyttere øker maks. fra 3 til 7. Å ha panserpiercingsrunder er fantastisk på håndkanoner, fusjonsrifler og autorifler.

Gjør panserpiercingsrunder mer skade?

Aktivt medlem. I den virkelige verden gjør pansergjennomtrengende kuler nesten like mye skade på levende mål som ball gjør - den eneste forskjellen er at AP-runder har en tendens til å være mer stabile, så de girer ikke som mye inne i målet, og har dermed en mindre sårkanal.

Hva brukes panserpiercing-runder til?

pansergjennomtrengende kuler for rifle- og håndvåpenpatroner er utformet for å penetrere ballistiske rustninger og beskyttelsesskjold beregnet på å stoppe eller avlede konvensjonelle kuler.

Hvorfor er panserpiercing-runder ulovlig?

Dette er fordi denne loven ble vedtatt som en del av Law Enforcement Officer's Safety Act og var ment å regulere «politimorder»-kuler fra skytevåpen (håndvåpen) som er lett å skjule ,.

Er det ulovlig å produsere pansergjennomtrengende ammunisjon?

Federal lov forbyr produksjon, import, salg eller levering av pansergjennomtrengende ammunisjon, med svært begrensede unntak. Lisensierte forhandlere har forbud mot å "forsettlig" overføre pansergjennomtrengende ammunisjon.

Anbefalt: