Vil imidacloprid drepe meitemark?

Innholdsfortegnelse:

Vil imidacloprid drepe meitemark?
Vil imidacloprid drepe meitemark?

Video: Vil imidacloprid drepe meitemark?

Video: Vil imidacloprid drepe meitemark?
Video: Топ 10 лучших игр SEGA [Mega Drive, Genesis] 2024, Oktober
Anonim

Imidakloprid dreper insekter ved kontakt og svelging og er spesielt systemisk når det brukes som jordbehandling. … Frø behandlet med imidacloprid kan være giftige for fugler, spesielt gråspurven. Den er moderat giftig for meitemark.

Hvilke plantevernmidler dreper meitemark?

Bruk et karbamatinsektmiddel for å drepe meitemarkene. Noen karbamatinsektmidler inkluderer karbaryl (Sevin), bendiokarb (Turcam) og propoksur (Baygon). Bruk omtrent like mye insektmiddel for å drepe meitemarkene som du ville gjort for å drepe larver, som vanligvis veier 4 til 8 lb.

Skader plantevernmidler meitemark?

Det er visse plantevernmiddelfamilier som anses som skadelige for meitemark, dvs. neonikotinoider, strobiluriner, sulfonylurea, triazoler, karbamater og organofosfater (Pelosi et al., 2014).

Hva er giftig for meitemark?

Karbamatinsektmidler og soppdrepende midler er svært giftig for meitemark. Karbaryl og karbofuran, begge ofte brukt i åkerproduksjon, er ekstremt giftige for meitemark.

Hvor lenge holder imidacloprid seg i jord?

Imidacloprid har en fotolysehalveringstid på 39 dager ved jordoverflaten, med et område på 26,5-229 dager når det er inkorporert i jorda. Persistens i jord gir kontinuerlig tilgjengelighet for opptak av planterøtter.

Anbefalt: