Logo no.boatexistence.com

Kommer vi til å kjede oss i himmelen?

Innholdsfortegnelse:

Kommer vi til å kjede oss i himmelen?
Kommer vi til å kjede oss i himmelen?

Video: Kommer vi til å kjede oss i himmelen?

Video: Kommer vi til å kjede oss i himmelen?
Video: Will Heaven get Boring? 2024, Juli
Anonim

Som Bibelen sier: «Himlene forkynner Guds herlighet; himmelen forkynner hans henders verk» (Salme 19:1). Men vi vil ikke sitte og gjøre ingenting. I stedet vil Gud ha arbeid for oss å gjøre, men uten å bli slitne som vi gjør her.

Hva er vår belønning i himmelen?

great er din lønn i himmelen: for så forfulgt. det er profetene som var før deg. The World English Bible oversetter passasjen som: Gled dere og vær overmåte glad, for stor er.

Har du evig liv i himmelen?

Når det gjelder resten av menneskeheten, forventes det etter den endelige dommen at de rettferdige vil motta evig liv og leve evig på en jord som er forvandlet til et paradis. De som har fått udødelighet i himmelen er absolutt udødelige og kan ikke dø av noen årsak.

Hva sier Gud om evig liv?

" Sannelig, sannelig sier jeg dere: Den som hører mitt ord og tror ham som har sendt meg, har evig liv og kommer ikke for dommen, men har gått ut av døden inn i livet" "For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham ikke skal fortapes, men ha evig liv. "

Hvordan vet jeg at jeg har evig liv?

Bare tro på den sanne historiske Jesus gir evig liv. I 1 Joh 5:11-12 oppsummerer han budskapet om frelse i Kristus. Og dette er vitnesbyrdet: Gud har gitt oss evig liv, og dette livet er i hans Sønn. … Du kan uten tvil vite at du har evig liv.

Anbefalt: